SZERZÖI JOGOK

Szerzői jog

A 33. Ritmikus Gimnasztika Európa-Bajnokság honlapján található tartalom a Magyar Tornaszövetség (MATSZ) szellemi tulajdona, a MATSZ a szerzői jog jogosultja. A honlap vagy annak bármely részének jogosulatlan felhasználása a szerzői jog megsértésének minősül.

Tartalom használata

A honlapon található információk – főszabályként – felhasználhatók az rgbudapest.hu forrásmegjelöléssel. A honlap és a honlapon szereplő információk részletét – az átvétel jellege és célja által indokolt terjedelemben és az eredetihez híven – a forrás megnevezésével bárki idézheti, ehhez engedély nem kell. Idézés esetén az idéző köteles rámutatni (link elhelyezése) a honlap megfelelő oldalára. A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármely alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak a MATSZ előzetes, írásbeli engedélyével használható fel, azaz az rgbudapest.hu-publikációk másodközléséhez (szó szerinti közléséhez) engedély kell. A tartalmi és formai elemek közlési engedély esetén sem változtathatók meg, és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra. Az rgbudapest.hu honlap egyetlen grafikája vagy képe sem másolható és nem továbbítható a MATSZ előzetes írásbeli engedélye nélkül. Az rgbudapest.hu honlap logója kizárólag magáncélú felhasználás esetében másolható és továbbítható a MATSZ előzetes írásbeli engedélye nélkül. A logó bármilyen egyéb felhasználása (kereskedelmi, hirdetési, egyéb célokra) kizárólag a MATSZ előzetes engedélyével történhet. Tilos a honlap tartalmának adatbázisszerű feldolgozása, többszörözése, el- vagy továbbadása! A másodközlésnek meg kell felelnie a hatályos Büntető Törvénykönyv a 2012. évi C. törvény, a hatályos Polgári Törvénykönyv a 2013. évi V. törvény megfelelő paragrafusainak. Tilos az rgbudapest.hu c. honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt kereskedelmi célból terjeszteni! A fenti szabályok természetesen nem érintik, illetve nem akadályozzák a közérdekű adatok jogszabály szerinti felhasználását.

Link elhelyezése

Ha egyéb oldalakon az rgbudapest.hu honlapra mutató linket helyeznek el, nem kell engedélyt kérni, de erről a honlap szerkesztőségét tájékoztatni kell az info@rgbudapest.hu e-mail-címen. A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a MATSZ-ot semmiféle felelősség nem terheli. A méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük.

Az alábbi linken elhelyezett logó szabadon letölthető és felhasználható a www.rgbudapest.hu honlapra mutató link kiemelésére:

DOWNLOAD CENTER

A MATSZ az rgbudapest.hu honlapon nem helyez el semmilyen, az üzleti szférához kapcsolódó hirdetést, linket.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a MATSZ fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az info@rgbudapest.hu e-mail címen.

A MATSZ nem vállal felelősséget a hibákból, pontatlanságokból és technikai jellegű problémákból adódó károkért. A MATSZ fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az rgbudapest.hu honlapon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak az ezen információk használatából adódó kár bekövetkezéséért. Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, küldjön e-mailt az info@rgbudapest.hu címre!

2017. május 19-21.

Papp László Budapest Sportaréna

Versenyzői regisztráció

online

Média

akkreditáció, hírek, fotók