• hu
  • en
2017-05-18 @rgbudapest

Tetszik a nemzetközi mezőnynek az Eb arculata

Népszerű a budapesti ritmikus gimnasztika Európa-bajnokság arculata a versenyzők körében. A pénteken kezdődő kontinensbajnokságra érkezett nemzetközi delegációk egységes színvilággal találkozhattak a Papp László Budapest Sportarénában és a BOK-csarnokban. A szervező bizottság koncepciója az Aréna arculatának tervezésekor az volt, hogy az egész világverseny alatt a mályva különböző árnyalatai köszönjenek vissza.

RGEB 2017

Olyan apróságokra is figyeltek, hogy például a kiszolgáló személyzet nyakkendője is mályva színű legyen, de ugyanez a színvilág volt az uralkodó az Eb promóciós anyagaiban is.

„Nagyon népszerű a színpad, amelynek különösen a gálán lesz szerepe. A színpadképnél kiindulópont volt az, hogy a fővárost megjelenítsük. Rengeteg fotó készül már a pódiumedzések során is a Budapest felirat előtt. Szerettünk volna egy jó hangulatú kiss and cry-t, a versenynek ez az a helyszíne, ahol a tornászok megvárják a pontszámot, és látványos kapun érkeznek be a szőnyegre a ritmikus gimnasztikázók” – mondta Kovács Andrea versenyigazgató.

RGEB 2017

Pénteken, azaz 19-én, a junior kéziszer együttesek első bemutatójával délelőtt 10-kor kezdődik a program, majd a felnőtt egyéni verseny kvalifikációival folytatódik. Az ünnepélyes megnyitót 17.30-tól rendezik meg, majd folytatódik a verseny egészen este negyed kilencig.

Részletes programtervezet itt: http://rgbudapest.hu/programok

RGEB 2017

fotók: Freschli József